Győri Szolgáltatási SZC Krúdy Gyula Gimnáziuma, Két Tanítási Nyelvű Középiskolája, Turisztikai és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája

Jubileumi honlap

Jubileumi matematika verseny

„A természetben minden rejtélyt a számok oldanak meg.”
(
Beke Manó)

A Győri Szolgáltatási SZC Krúdy Gyula Gimnáziuma, Két Tanítási Nyelvű Középiskolája, Turisztikai és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája fennállásának 30. évfordulója alkalmából jubileumi matematika csapatversenyt hirdet középiskolás diákok számára. A verseny leírása a http://jubileum.krudy.gyor.hu/matematikaverseny weblapon is elérhető.

A verseny részletei:

 1. forduló:
  A feladatlap letölthető a fenti honlapról. A feladatlapon a feladat alatti keretbe kérjük beírni a megoldást és a rövid indoklást akár íróeszközzel, akár digitálisan. Bármilyen fájlformátumban várjuk az olvasható megoldásokat. Az e-mailben a levél tárgyánál kérjük a csapat nevének egyértelmű feltüntetését.
  A megoldásokat az alábbi címen várjuk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Beküldési határidő: 2018. november 5.
  A csak a feladatokat tartalmazó, egy oldalas feladatlap innen tölthető le.
 1. forduló:
  Szóbeli döntő, melyen az első forduló tíz legeredményesebb csapata vehet részt.
  Helyszín: 9024, Győr Örkény István utca 8. -10.
  Időpont: 2018. november 28. 14:30

Csapatok:

A középiskolai korosztályból 3 fős csapatok jelentkezhetnek akár vegyesen is, bármelyik évfolyamból, iskolatípusból. Egy iskolából több csapat is indulhat.

Jelentkezés a versenyre:

A csapatok előzetes regisztrációja a honlapról letölthető jelentkezési lap kitöltésével történik, melyet 2018. október 26-ig várjuk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Díjazás:

Az első három helyezett értékes jutalomban részesül.

Eredményhirdetés:

2018. november 30-án, a Krúdy Gálán.

Mindenkinek eredményes versenyzést kívánunk!

A verseny szervezői